Servicii oferite

Servicii de proiectare pentru constructii civile si industriale: locuinte individuale, locuinte colective, hoteluri, birouri, spatii comerciale, hale

- Obtinerea Certificatului de Urbanism (CU)
- Elaborarea Documentatiei Tehnice pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC)
- Elaborarea Proiectului Tehnic (PT)
- Elaborarea Detaliilor de Executie (DDE)

Realizarea de amenajari interioare pentru o gama larga de spatii: locuinte, cluburi, baruri, restaurante, magazine, spatii de birouri.

Prezentari si modelare 3D pentru diverse proiecte imobiliare

Proiectele cuprind documentatia completa pentru toate specialitatile implicate:
-Arhitectura
-Rezistenta
-Instalatii termice
-Instalatii sanitare
-Instalatii electrice
-Instalatii de climatizare
Dupa caz proiectul va cuprinde scenariu la foc si calculul coeficientului G.

Proiectarea durabila sau “Cladirea verde” este un concept ce ia in considerare protejarea mediului si a resurselor naturale, precum si confortul si sanatatea utilizatorilor. Obiectivul acestor constructii este de a reduce impactul asupra mediului prin utilizarea eficienta a energiei, diminuarea pierderilor, poluarii si degradarii resurselor.
Aceasta grija pentru ceea ce ne inconjoara porneste inca din faza de proiectare si se refera atat la optarea pentru diferite masuri de reducere a consumului de energie (izolare termica ecologica, panouri solare, caldura geotermala, captarea apelor pluviale) cat si la probleme de genul diminuarii costurilor de transport, utilizarea materialelor de constructie ecologice sau reciclate, metoda de punere in opera, partiul cladirii, orientarea, adaptarea la conditiile de mediu si sol sau managementul deseurilor.